38-årig havde ulovlig kniv i rygsækken tog og 20-årig mistede kørekort og bil

Profilbillede
dato

NÆSTVED: Havde ulovlig kniv i rygsækken
Torsdag klokken 18.03 standsede politiet en 38-årig mand uden fast bopæl, som kom kørende på en damecykel ad Kildemarksvej.

Cyklen blev tjekket, men var ikke efterlyst, men til gengæld viste det sig, at den 38-årige havde en kniv med et blad på 23,5 cm i rygsækken. Kniven blev konfiskeret, og den 38-årige blev sigtet for overtrædelse af knivloven.

NÆSTVED: Påvirket og uden kørekort – og nu uden bil
Torsdag klokken 21.10 standsede politiet en 20-årig mand fra Næstved, der kom kørende i bil på Vordingborgvej i Næstved.

Den 20-årige havde ikke noget kørekort, og desuden virkede han påvirket af stoffer. En narkometertest gav udslag for cannabis, så den 20-årige blev sigtet for kørsel uden førerret og for narkokørsel.

Ved en undersøgelse af bilen blev der fundet to små klumper hash, og han blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer. Da bilisten adskillige gange tidligere var blevet sigtet for kørsel uden førerret, blev hans bil beslaglagt på stedet.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.