Donutskæde beklædt med maleri af den kongelige familie

Profilbillede
Anna Ludmilla Strømbæk Henriksen

Fredag den 18. juni åbner Bronuts i Næstved, og kunderne kan allerede nu godt glæde sig til både donuts og et farverigt vægmaleri med Dronning Margrethe, Prins Christian og Prins Henrik.

På en af væggene i butikken er der malet et maleri, hvor Kongefamilien optræder. Det er arkitekten Crystal Khodeida, der har tegnet det, og tanken er, at det skal signalere den tilknytning, som Kongefamilien har til området via Herlufsholm Kostskole.

Maleriet er fyldt med glade farver som lyserød og gul, og det har taget Crystal Khodeida en uge at få kunstværket færdigt, fortæller hun til Sjællandske medier. 

Normalt arbejder Crystal Khodeida som arkitekt, men det er altså blevet til et fast samarbejde mellem hende og Bronuts, når det kommer til udsmykning af deres butikker. Indtil nu har hun malet vægge i hele otte af deres butikker. Og det var ganske tilfældigt, at samarbejdet opstod, da en fælles ven mellem Crystal Khodeida og ejere af Bronuts, spurgte om hun kunne hjælpe med at udsmykke butikkerne.

Det kunne hun godt, og nu kan du altså se resultatet i butikken i Næstved, næste gang du skal ind og købe en donut eller to.

Kilde: Redaktionen
Flere artikler