Enduro-DM holdes alligevel

Profilbillede
Rebecca Sejer Werge

Der har været meget ballade de sidste uger op mod Enduro-DM. Det skulle have været holdt i Mogenstrup Grusgrav, og det blev aflyst, men nu bliver det i stedet afviklet på Ydnæs i Næstved på søndag.

Der er nok et par stykker, som tørrer sved af panden lige nu, hvor det er blevet besluttet at holde DM på Ydnæs i Næstved. Det har ellers set sort ud for arrangementet i et par dage, efter det blev klarlagt, at det ikke kunne holdes i Mogenstrup Grusgrav, som det ellers var planlagt.

Danmarks Naturfredningsforening blev i starten af ugen klar over, at der skulle køres motorløb i den delvis fredede grusgrav, og det syntes de bestemt ikke om. Derfor måtte kommunen skynde sig at finde et andet sted.

Det har de heldigvis nået, og arrangementet bliver som planlagt den 13. juni blot på en anden adresse, skriver Sjællandske Medier.

Motorløbet bliver nu på Kanalvej for enden af Ydernæs. Der kommer til at være et mere fladt terræn, og så skal arrangørerne i gang med et stort stykke arbejde for at gøre klar til søndag. De var allerede godt i gang i grusgraven og det arbejde er nu spildt. I stedet skal der gøres klart i det nye område, og det kommer til at tage tid.

Kilde: Redaktion
Flere artikler