Ester Brohus spiller live i midtbyen for alle

Profilbillede

Hvis du elsker god musik og god stemning, så kig forbi Axeltorv i morgen, lørdag den 17. juli, hvor Ester Brohus vil spille country for alle, som har lyst til at tage del i det festlige arrangement.

Country kan gøre de fleste glade. Det er glad og god musik, og nu kan du høre det på Axeltorv i Næstved på lørdag den 17. juli klokken 11.30.

Ester Brohus er af mange kendt som den største country sangerinde, vi har herhjemme, og hun glæder over igen at komme ud og spille for alle os danskere. Hun er en del af det arrangement, som hedder ”Sommer Live” i Næstved, hvor flere danske musikere har spillet live musik i løbet af juli i midtbyen – også på Axeltorv.

På lørdag vil det altså være det skønneste country-musik, som byen kan glæde sig til, og hvorfor ikke slå festlighederne sammen med en god frokost i byen og et lille kig forbi et par butikker. Uanset hvad du ellers skal lave i byen, så er en ting i hvert fald sikkert, det bliver en både stemningsfuld og hyggelig lørdag i Næstved, når først musikken spiller. 

Kilde: Redaktionen
Flere artikler