Tag med på en hyggelig og lærerig familietur i Rønnebæksholms haver tirsdag den 3. september 2024. Fra kl. 17.00 inviteres børnefamilier til at sanke ingredienser til en fælles aftensmad sammen med kogekonerne Nethe Plenge og Joan Thorlin.
I forbindelse med Naturens Uge inviterer vi børnefamilier til at hjælpe med at gå på jagt efter græskar, squash, ærter og andre lækkerier i haven. Der skal nemlig sankes ingredienser, som kan bruges til at lave en portion aftensmad, der kan nydes samlet. Det bliver både hyggeligt og lærerigt, når vi bevæger os ud i det grønne.
Sankning og madlavning med eksperter
Kogekonerne Nethe Plenge og Joan Thorlin vil være med os hele vejen, fra sankning til spisning. Nethe Plenge er kogebogsforfatter, og Joan Thorlin driver sit eget spisested, hvor lokale råvarer er i fokus. I sit arbejde sanker Joan også i naturen og i haver for at få mest muligt ud af sæsonens kræs.
Fokus på lokale råvarer
Arrangementet byder på et spændende mad-perspektiv, der sætter fokus på de herligheder, Sydsjælland og øerne har at byde på. Det er en unik mulighed for at lære mere om lokale råvarer og hvordan man kan bruge dem i madlavningen.
Praktisk information
Husk at klæde jer på efter vejret, da vi skal spise udendørs og lave mad over bål. Det bliver en oplevelse fyldt med natur og madglæde.
Detaljer om arrangementet:
Dato: Tirsdag den 3. september 2024
Tid: Kl. 17.00
Sted: Rønnebæksholm Gods, Rønnebæksholm 1, 4700 Næstved
Entré: Adgang - barn 20 kr, Adgang - voksen 30 kr
Arrangør: Børn
Om Naturens Uge
Dette arrangement er en del af Naturens Uge, som er Danmarks Naturfredningsforening og Friluftsrådets årlige mærkedage for naturoplevelser. I Naturens Uge holder foreninger, kommuner, laug samt natur- og friluftsinteresserede arrangementer lokalt i hele Danmark.
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Familietur i Rønnebæksholms haver under Naturens Uge
Kilde: Kultunaut