Garn fra gulv til loft: Har du besøgt garnbutik på Farimagsvej?

Profilbillede

Hvis du er glad for at strikke, så kan du glæde dig over, at der netop er åbnet en ny garnbutik i Næstved, hvor du kan få alverdens garn, opskrifter og gode råd.

Håndarbejde er populært, og efter først at have etableret en webshop med garn, har Dorte Løvenhardt nu åbnet egen garnbutik på Farimagsvej, skriver Ugeavisen Næstved.

For cirka en måned siden åbnede Dorte Løvenhardt sin fysiske butik sammen med manden, Jan Løvenhardt. Indtil da havde parret haft en webshop med garn i et års tid – butikken hedder Mamas Garn og ligger på Farimagsvej 27.

Butikken er på godt 34 kvm, og den er fyldt med garn, der kan bruges til alle formål. Selv er Dorte ret vild med at strikke bamser, og hun har strikket, siden hun var otte år. I dag er det meget populært blandt danskere at strikke, og det kan mærkes i butikken, som allerede er godt besøgt.

Der sælges mange mærker af garn i butikken, og Dorte holder et bredt sortiment, så der er noget for alle. Indtil nu er butikken åben på onsdage, fredage og lørdage. Senere håber Dorte på at lave kurser og garncafé.

Kilde: Ugeavisen Næstved
Flere artikler