I Næstved vil de have deres muldjord leveret

På årets første fire måneder har Materialepladsen Næstved oplevet en kraftig vækst i antallet af kunder, der vil have deres havematerialer leveret. (Foto: Materialepladsen)
dato

Havefolket i stigende grad deres muld og andre havematerialer leveret. På årets første fire måneder har Materialepladsen Næstved oplevet en kraftig vækst i leveringer til private. 

At convenience er et af tidens helst store buzzwords er der ingen tvivl om på Materialepladsen Næstved. Her har man oplevet en kraftig stigning i antallet af private kunder, der bruger muligheden for at få deres havematerialer leveret. 

– Omkring halvdelen af vores kunder benytter muligheden for levering dag til dag på hverdage. Når vi ser henover de seneste fire måneder og sammenligner dem med samme periode året før, kan vi også se, at vores kunder både bestiller større mængder ad gangen og mere end et produkt på samme læs – nogle gange over fire forskellige materialer på en gang, siger Allan Johansen, der er direktør for Materialepladsen Næstved, som med en online mængdeberegner har gjort det muligt for kunderne hjemmefra at regne sig frem til, hvor meget af et bestemt materiale, der skal bruges i forbindelse med et haveprojekt.

Flere ting i samme læs
Når man skal gøre haven klar til en ny sæson, har man ofte brug for lidt af hvert – for eksempel spagnum, noget grus, og lidt flis som bunddække til et nyt bed, og det skal være nemt at få fat i det hele på én gang, mener Allan Johansen.  

– Hvis man skal i gang med et større belægningsopgave, der både kræver stabilgrus til underlaget, flisegrus til afretningen og stenmel eller strandsand til at fuge belægningsstenene, så kan det hurtigt blive tidskrævende at hente flere læs, hvis man selv skal afsted. Vi kan køre med såkaldte ’splitlæs’, hvor vi har flere forskellige produkter i samme levering, og det sætter de private kunder stor pris på, fortæller Allan Johansen.

Teknologi gør det nemt
Har man har fået leveret materialer til et projekt, som skal klares i weekenden, og finder ud af, at der ikke er bestilt nok, kan man nemt komme i knibe. Men her har Materialepladsen også en løsning.

– Vi er jo i bund og grund en simpel forretning, der handler med have- og byggematerialer, men vi har et stort digitalt set up, der gør, at vi kan holde åbent døgnet rundt på pladsen. Så hvis man lige pludselig står og mangler noget, kan man altid få fat i det, siger Allan Johansen. 

Materialepladsen er en døgnåben plads, der sælger hus- og havematerialer til private og erhverv, beliggende i Helsinge, Roskilde, Ringsted, Næstved, og Vordingborg. Materialepladsen A/S har eksisteret siden 2014 og leverer i dag granit, sten, grus, sand, jord, flis mm. på dag-til-dag basis til hele Sjælland samt omkringliggende brofaste øer med undtagelse af Fyn. Læs mere om Materialepladsen.

Kilde: Materialepladsen
Denne artikel er udarbejdet af 3. part. Indholdet er hverken sponsoreret eller betalt. De holdninger, der måtte fremgå, repræsenterer ikke redaktionen.