Lær at konservere og undgå madspild i Næstved

dato

Grøn Hverdag inviterer til en inspirerende workshop på Kobberbakkeskolen i Næstved den 27. september 2025. Her kan deltagere lære at konservere årstidens grøntsager og frugt gennem syltning, fermentering og andre teknikker.

Hvordan kan vi nyde vores råvarer langt ind i vinteren og samtidig undgå madspild? Grøn Hverdag tilbyder en workshop, hvor du kan lære at konservere sæsonens grøntsager og frugter.

Syltning og fermentering

Workshoppen vil give deltagerne indsigt i forskellige konserveringsmetoder som syltning og fermentering. Disse teknikker er ikke kun en effektiv måde at bevare mad på, men også en måde at tilføje smag og sundhed til dine måltider.

Probiotika og sundhed

Udover konserveringsteknikker vil deltagerne også lære om probiotika, de gavnlige mikroorganismer, der findes i fermenterede fødevarer. Disse kan have en positiv effekt på fordøjelsen og generel sundhed.

Praktiske informationer:
Dato: Lørdag 27. september 2025
Tid: Kl. 10:00
Sted: Kobberbakkeskolen, Sct. Jørgen, Manøvej 14, 4700 Næstved
Entré: 395 kr
Arrangør: Grøn Hverdag
Målgruppe: Alle



Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her
Kilde: Kultunaut