På kurset vil deltagerne få praktisk erfaring med at fremstille både den luftige genoisebund og sukkerdejsbund. Derudover vil der blive lavet hjemmelavet bærfyld og ægte kogecreme, som tilsammen vil blive til delikate flødeskumskager.
Lær hemmelighederne bag perfekt konsistens og smagUnder kurset vil der være fokus på forskellige meltyper til kagebagning, og deltagerne vil blive introduceret til hemmelighederne bag at opnå den perfekte konsistens og smag i kogecremen.
Alle deltagere vil forlade kurset med fire medaljer, fire gåsebryster og en lille lagkage – medmindre de fristes til at smage på herlighederne undervejs!
Praktiske detaljerUdgifter til råvarer beløber sig til ca. 325 kr., som afregnes med underviseren på dagen. Deltagerne opfordres til at medbringe bøtter til at tage bagværket med hjem, samt forklæde, karklud og viskestykke. Tilmelding er nødvendig og kan ske via FOF Syd- og Vestsjællands hjemmeside.
Praktisk information
Dato: Torsdag 20. marts 2025
Tid: Kl. 17.00
Sted: Næstved, 4700 Næstved
Entré: 335 kr
Arrangør: FOF Syd- og Vestsjælland
Målgruppe: Alle
Vi tager forbehold for, at oplysningerne om begivenheden kan have ændret sig siden, vi skrev artiklen. Tjek seneste opdateringer her