Seneste regnskab fra TANDLÆGE TINA BÆKGAARD ApS og 4 andre lokale virksomheder

Kilde: Erhvervsstyrelsen
Profilbillede
Søren Martin Mørch

TANDLÆGE TINA BÆKGAARD ApS i Næstved kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1 million kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde TANDLÆGE TINA BÆKGAARD ApS en bruttofortjeneste på 6,4 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 6,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


AADERUP VVS FENSMARK ApS i Næstved kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 1,2 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. oktober 2019 til 30. september 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde AADERUP VVS FENSMARK ApS en bruttofortjeneste på -8.475 kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på -8.851 kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Dhoom Dhaba ApS i Næstved kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på -2,5 millioner kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde Dhoom Dhaba ApS en bruttofortjeneste på 2,0 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,4 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


NIELS LODAL EL-SERVICE ApS i Næstved kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 380.824 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. juli 2019 til 30. juni 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde NIELS LODAL EL-SERVICE ApS en bruttofortjeneste på 1,8 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 2,1 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


VN MØBLER ApS i Næstved kom ud af det seneste regnskabsår med et resultat efter skat på 559.928 kroner. Det fremgår af det seneste regnskab for perioden 1. april 2019 til 31. marts 2020, som virksomheden har offentliggjort hos Erhvervsstyrelsen.

Året før havde VN MØBLER ApS en bruttofortjeneste på 3,5 millioner kroner. Bruttofortjenesten i det seneste regnskab lyder på 5,9 millioner kroner.

Læs ledelsens kommentarer til årsregnskabet her.


Denne artikel er skrevet af Søren Martin Mørch og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Erhvervsstyrelsen.
Mød redaktionen
Profilbillede
Rebecca Sejer Werge redaktion@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Søren Martin Mørch smm@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Linea Topp Jakobsen lj@heymate.dk
Profilbillede
Michael Juul Sørensen mj@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Julie Lundblad jl@vores-mediehus.dk
Profilbillede
Stine Juul Christensen sjc@vores-mediehus.dk
Flere artikler