Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Næstved - onsdag den 21. oktober

Profilbillede
Ninna Jalog

Næstved er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

HASLEV: Uden kørekort – og nu uden bil

Tirsdag klokken 7.43 standsede politiet en 34-årig mand fra Haslev på Ringstedvej i Haslev. Den 34-årige viste sig ikke have noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. Imidlertid var den 34-årig blevet standset to gange tidligere og sigtet for at køre uden førerret, så hans bil blev beslaglagt på stedet.

 

NÆSTVED: Snød med mobilbilletter

En 24-årig mand fra Fensmark blev tirsdag eftermiddag sigtet for at snyde med mobilbilletter i bussen. Klokken 13.42 blev politiet kaldt til Banegårdspladsen i Næstved, hvor to personer i en bus havde fremvist mobilbilletter, som ikke var gyldige. Det blev de rejsende noget opbragt over, og da de ikke ville forlade bussen, blev der ringet til politiet. Det blev herefter til en sigtelse efter straffelovens bestemmelser om tilsnigelse af adgang uden at betale til den 24-årige.

 

HASLEV: Råbte op efter at have kørt uden kørekort

Politiet standsede tirsdag klokken 14.22 en bilist på Vestre Ringvej i Haslev. Det var en 49-årig mand, som ikke havde noget kørekort, og han blev derfor sigtet for kørsel uden førerret. En passager i bilen – en 24-årig mand fra Køge – blev vred over politiets indblanding i kørslen, og han råbte op og smed bilnøglerne væk. For at få ro på stedet blev den 24-årige anholdt klokken 14.25 og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen, men han faldt hurtigt til ro og blev løsladt kort efter. Han kan nu vente en bøde for overtrædelsen.

 

VORDINGBORG: Kørte påvirket i stjålet bil

Tirsdag klokken 18.05 standsede politiet en 56-årig mand fra Vordingborg på Troldeparken. Den bil, den 56-årige kørte i, var stjålet tirsdag morgen i Vordingborg, og da den 56-årige blev narkometertestet, gav testen udslag for kokain, cannabis, amfetamin, methamfetamin og metadon. Den 56-årige havde også 14,7 gram amfetamin og 75 stk. metadontabletter på sig, men til gengæld havde han ikke noget kørekort. Han blev anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer og for at have stjålet bilen. Bilen, han kørte i, blev beslaglagt på stedet.

 

SLAGELSE: Cykelpolitiet på patrulje

To betjente rykkede tirsdag aften ud på cykeltur med forskellige destinationer i Slagelse. Turen gik forbi Anlægget på Parkvej, Bredegade, Banegårdspladsen, Circle K på Mariendals Alle og gymnasiet i Bredahlsgade. Alle steder var der ro og ingen forhold, der gav anledning til påtaler. Ved busterminalen på Ndr. Stationsvej mødte betjentene nogle personer, der tilsyneladende var i færd med at forberede en joint. En 14-årig dreng havde jointen på sig, mens en 18-årig mand havde flere små poser med i alt 80,59 gram hash på sig. Den 18-årige blev sigtet for salg af euforiserende stoffer, og de sociale myndigheder er underrettet om sagen.

 

RØNNEDE: Høj fart på landevejen

Mellem tirsdag klokken 20.45 og onsdag klokken 1.30 var færdselspolitiet på landevejen mellem Rønnede og Vordingborg, hvor mange trafikanter desværre bliver fristet til at køre for hurtigt. Nogle gange meget for hurtigt. En bilist dyttede af patruljen, og han blev sigtet for ulovligt at have anvendt et lydsignal, som det hedder i færdselsloven. To blev målt til at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet, mens en enkelt kørte mere end 60% for hurtigt, og det udløser en betinget frakendelse af kørekortet.

 

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Haslev Freerslev Annex Hus Tirsdag klokken 09.00 – 16.50 Intet stjålet
Næstved Duelundsvej Hus  Tirsdag klokken 17.00 – 18.50 Endnu ikke opgjort

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I weekenden har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
- - Tirsdag klokken 20.45 – 01.30 Fire sigtelser: To kørte mere end 30% for hurtigt, og det giver et klip i kørekortet, og en kørte mere end 60% for hurtigt. Det giver en betinget frakendelse. En dyttede af patruljen og blev sigtet for ulovlig anvendt faresignal dyttet af patruljen.

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Slagelse Skælskør Landevej Tirsdag klokken 13.01 – 13.45 ATK 67 0 - - -
Toksværd Søledsvej Tirsdag klokken 13.38-15.08 ATK – bestilt færdselskontrol 69 14 40 km/t 69 km/t Fem klip og en betinget frakendelse

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Præstø Hovedvejen Tirsdag klokken 17.03 49-årig mand fra Præstø Narkokørsel
Vordingborg Troldeparken Tirsdag klokken 17.46 56-årig mand fra Vordingborg Narkokørsel

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler