Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Næstved - torsdag den 12. november

Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Profilbillede
Ninna Jalog

Næstved er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

NÆSTVED: Fem knallertkørere blev sigtet

Politiet har i den seneste periode fået en del henvendelser om generende knallertkørsel i området ved Herlufholmvej i Næstved. Derfor havde lokalpolitiet i går mellem klokken 7.15 og 9.00 en kontrol ved Lille Næstved Skole på Herlufholmvej, hvor de især holdt øje med knallerter. Det resulterede i, at 10 knallerter blev standset og kontrolleret. Og af dem var der to, som var ændret på en måde, så de kunne køre hurtigere end tilladt, og yderligere tre var ikke i lovlig stand. De fik alle fem en sigtelse for overtrædelse af færdselsloven.

 

FENSMARK: Ingen generende knallertkørsel

I går mellem klokken 14 og 19 holdt politiet øje med knallertkørslen i Fensmark, for der har nemlig været en del anmeldelser om generende knallertkørsel i området. Men noget kunne tyde på, at den seneste periodes samtaler med både forældre og unge har virket efter hensigten, for der blev ikke konstateret ulovlig knallertkørsel af nogen art, mens patruljen var i området.

 

NÆSTVED: Bil konfiskeret

Det var langt fra første gang, at en 22-årig mand fra Nykøbing F. blev standset i bil uden at have førerret, da en politipatrulje i går klokken 14.12 i Ringstedgade i Næstved bad om at se hans kørekort. Derfor gik den ikke længere, og den 22-åriges bil blev konfiskeret, og han blev sigtet for overtrædelse af færdselsloven.

 

NÆSTVED: Skulle til at ryge hash

Politiet patruljerede i går klokken 15.29 ved et område på Malervænget i Næstved. På en vendeplads traf politifolkene en 21-årig mand, der sad i en bil. Det viste sig, at den 21-årige var ved at gøre klar til at ryge hash, og derfor blev han sigtet efter lov om euforiserende stoffer.

 

NÆSTVED: Hensynsløs kørsel opdaget af civil patrulje

Nogen gange optræder politiet uden uniform, og det skete også i går klokken 16.12, hvor et par betjente i en civil patruljevogn var blevet opmærksomme på en bil, der kom kørende ad Vordingborgvej i Næstved. Føreren var tilsyneladende ikke klar over, at politiet kørte lige bag ham, for han kørte meget aggressivt med alt for høj fart og overhalede i en venstresvingsbane, så andre trafikanter måtte bremse op. Desuden holdt han heller ikke tilbage for gult. Føreren – en 41-årig mand fra byen – blev dog kort efter standset, og han blev vejledt om, at hans måde at gebærde sig i trafikken formentlig kommer til munde ud i en pæn række sigtelser for overtrædelse af færdselsloven.

 

SLAGELSE: Ældre kvinde udsat for bedrageri

En 76-årig kvinde fra Slagelse blev i går eftermiddags ringet op af en mand som udgav sig for at være fra Nets. Manden fortalte, at der var hævet 10.000 kroner fra kvindens konto, og at han derfor skulle have hendes kontooplysninger, så han kunne spærre kontoen. Under samtalen ringede det på døren hos kvinden, og her stod en anden mand, der sagde, at han var fra Nets og var kommet for at hente hendes hævekort. Det fik han sammen med koden og gik igen. Ikke længe efter var der hævet kontanter på den 76-åriges kort. Manden beskrives som dansk af udseende, 25-35 år, 175 cm høj, spinkel, sort kort hår, iført sort trøje og sorte bukser. Politiet advarer om aldrig at udlevere hverken kort, kode eller personlige oplysninger til ukendte mennesker.

 

NAKSKOV: 36-årig sigte for at hælde gul maling på bil

Politiet fik i går klokken 20.29 en anmeldelse om, at han havde fået hældt noget gul maling ned over sin bil, da han kørte på Erlingsvej i Nakskov. Da politiet et par minutter senere var på stedet, fandt betjentene med vidners hjælp frem til en adresse, hvor der i vinduet stod en dåse med noget gul maling på. Det førte til, at en 36-årig mand fra byen blev sigtet for hærværk.

 

VORDINGBORG: God snak på Banegården

I går aftes var en politipatrulje på Banegårdspladsen på Vordingborg station, hvor flere unge var samlet. Patruljen fik en god snak med de unge om deres adfærd, og hvordan den kunne påvirke andre borgere i området. Syv unge mennesker blev registreret, men ingen blev sigtet for noget.

 

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Nakskov Skolevej Hus Tirsdag klokken 23.00 – onsdag klokken 08.00 Nøgler og værktøj
Næstved Lindholmvej Hus Tirsdag klokken 17.00 – onsdag klokken 22.00 Minkpelse, porcelæn, lamper
Slagelse Randersvej Hus Onsdag klokken 17.45 – 20.22 Smykker
Slagelse Spaniensvej Hus Onsdag klokken 17.00 – Torsdag klokken 05.45 Intet stjålet
Stokkemarke Keldernæsvej Hus Onsdag klokken 08.00 – 12.55 Tre revolvere, to pistoler, våbentilladelse, sølvtøj, PS4, bilnøgler, dåbsgaver i sølv og smykker
Stubbekøbing Tiliavej Hus Lørdag klokken 13.00 – onsdag klokken 12.00 Endnu ikke opgjort
Stubbekøbing Birkebakken Hus Tirsdag klokken 17.00 – onsdag klokken 13.46 Endnu ikke opgjort
Stubbekøbing Orevej Hus Onsdag klokken 13.00 – 23.30 Kontanter

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

Onsdag har politiet haft en enkelt færdselskontrol:

 

By Vej Tidspunkt
Næstved Ukendt Onsdag klokken 14.38 – 20.00 MÅLRETET FÆRDSELSKONTROL: 2 politi i 1 civil patruljevogn foretog i tidsrummet målrettet færdselskontrol. 12 køretøjer kontrolleret. 1 kørte på en konstruktivt ændret lille knallert og 1 kørte bil, selvom han var administrativt inddraget førerretten.
Rønnede Ny Næstvedvej Onsdag klokken 14.00 – 18.00 MÅLRETTET FÆRDSESELKONTROL MED MOTORSTYRELSEN: 4 deltagende polititjenestemænd, 4 medarbejdere fra Motorstyrelsen: 35 sager(17 politiet/18 motorstyrelsen) i alt fordelt på: 13 manglende cvr-nummer/navn, 1 manglende reg. attest, 1 ingen varebilstilladelse tilknyttet, 1 ej reg. til udlejning, 4 ikke medbragt lejekontrakt, 1 manglende omreg., 1 manglende nummerplade, 1 kørekort inddraget pga. slitage, 2 skattesager og 8 sager vedr registreingsafgift.

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Karise Dalbyvej Onsdag klokken 17.17 – 19.40 ATK 125 17 80 km/t 123 km/t 3 klip
Nakskov Eiglersvej Onsdag klokken 18.01 – 19.20 ATK – bestilt færdselskontrol 6 - 60 km/t - -
Nykøbing F. Brovejen Onsdag klokken 07.40 – 14.00 ATK 2848 35 60 km/t 86 km/t 1 klip
Nyrup Merløsevej Onsdag klokken 05.36 – 11.30 ATK 550 38 60 km/t 109 km/t 6 klip og 1 betinget frakendelse
Stege Tjørnemarksvej Onsdag klokken 14.24 – 16.00 ATK – bestilt færdselskontrol 37 - - - -
Stokkemarke Birketvej Onsdag klokken 14.54 – 17.10 ATK – bestilt færdselskontrol 110 16 60 km/t 115 km/t 1 klip og 1 betinget frakendelse

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Rødby Færgestationsvej Torsdag klokken 00.05 46-årig udenlandsk mand Narkokørsel
Stenlille Tjørntvedvej Torsdag klokken 01.43 25-årig mand fra Ringsted Spirituskørsel

 

 

Denne artikel er skrevet af Ninna Jalog og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Flere artikler