Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi: Seneste nyt fra Næstved - torsdag den 17. juni

Profilbillede
Michael Juul Sørensen

Næstved er i nat nævnt i døgnrapporten fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Her er døgnrapporten i sin fulde længde:

 NORDFALSTER: Efterlod dyr uden vand – sigtet efter dyreværnsloven

Fødevarestyrelsen og politi aflagde onsdag morgen et besøg på en landejendom på Nordfalster. Her gik der 14 grise og fem høns omkring, og dyrene havde ingen adgang til frisk vand. Drikkekarret var knastørt. Ejeren – en 44-årig mand – var ikke på ejendommen, men blev kontaktet og fik pålæg om at sørge for dyrene. Den 44-årige blev samtidig sigtet for overtrædelse af dyreværnsloven, og umiddelbart efter fremsendte han dokumentation for, at drikkekarret var fyldt op igen.

 

GEDSER: Sigtet for dokumentfalsk

En 38-årig mand fremviste en falsk coronatest, da han køre ind i landet i Gedser 13.15 onsdag. Dokumentet havde tydeligvis fået påført en anden dato end den oprindelige. Manden blev derfor sigtet for dokumentfalsk.

 

NÆSTVED: Fængslet for fem indbrud og et biltyveri

En 37-årig mand fra Næstelsø er anholdt og sigtet for fem indbrud natten mellem den 10. og 11. juni. Ved det ene af indbruddene stjal manden en bilnøgle og derefter den bil, der hørte til nøglen. Så blev den stjålne bil efterfølgende brugt til at fragte tyv og tyvekoster rundt fra indbrudssted til indbrudssted. Da politiet anholdt manden var både tyvekoster og indbrudsværktøj stadig i bilen. Han blev onsdag aften fremstillet i grundlovsforhør og varetægtsfængslet frem til 30. juni

 

NÆSTVED: Fuld og upåklædt

Onsdag klokken 16.30 fik politiet en anmeldelse om, at en mand stod nøgen og muligvis fuld foran banegården i Næstved. Det var en 55-årig mand, som ganske rigtigt var beruset. Han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen og hjulpet hjem på sin bopæl.

 

NYKØBING: To sigtet for at lave graffiti

Politiet fik onsdag eftermiddag en anmeldelse om, at to uautoriserede malere var i gang med at lave graffiti på en af bropillerne under Frederik den IX. Bro. Det var en 21-årig mand fra København, der sammen med en 30-årig mand fra Sakskøbing blev taget med fingrene i spraydåserne. De blev begge anholdt klokken 17.52 og sigtet for hærværk, og efter at de var afhørt på politistationen i Nykøbing, blev de løsladt igen klokken 18.17.

 

VORDINGBORG: Røg hash i kælder

Politiets patrulje besøgte onsdag aften klokken 21.10 et kælderlokale i Vordingborg, hvor fire borgere var i gang med at ryge hash. Den 53-årige beboer i ejendommen blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer, fordi han erkendte at 0.8 gram hash, som politiet fandt, tilhørte ham.

 

SAKSKØBING: Bølge af butikstyverier

En kriminel duo, som stammer fra det storkøbenhavnske trak i går sydover.

Det har medført en stribe butikstyverier i blandt andet Nakskov, Stubbekøbing, Sakskøbing, Maribo og Nykøbing Falster. Der er foreløbig tale om mindst 18 forhold. Mændene er henholdsvis 29 og 35 år gamle er anholdt i København og fremstilles til formiddag i grundlovsforhør, hvor de sigtes for de mange tyverier.

 

SKÆLSKØR: Betjentene giv et nattelift til politigården

En gruppe unge menneskers drikkelag på Havnevej i Skælskør blev opløst i går aftes. fordi naboer havde klaget over larmen. De unge blev bortvist fra området og det var de meget utilfredse med. Specielt to af de unge mænd opførte sig meget udfordrende over for politiets patrulje og var meget berusede. Da den ene råbte "Pansersvin" efter patruljebilen, fandt betjentene 00.21 anledning til at tage den 21-årige mand med på stationen i Næstved, så han kunne sove rusen ud – og i dag vågne op til en sigtelse for overtrædelse af ordentsbekendtgørelsen.

 

INDBRUD

Politiet har i det seneste døgn modtaget følgende anmeldelser om indbrud i privat beboelse:

 

By Vej Type Tidsrum Udbytte
Maribo Engpibervej Hus Torsdag klokken 3.57 Ikke gjort op hvad der er stjålet
Sorø Akademigrunden Lejlighed Lørdag klokken 9.00 – tirsdag klokken 21.15 Tre sæt manchetknapper, et armbånd og en bluetoothhøjttaler af mærket Harman Kardon+

 

 

HASTIGHEDSKONTROLLER

Politiet har i det forgangne døgn haft følgende hastighedskontroller:

 

By Vej Tid Type Kontrollerede Fartbilister Tilladt Hurtigste Klip
Dianalund Dianalundvej Onsdag klokken 13.52-16.30 ATK – bestilt færdselskontrol 168 11 60 km/t 97 km/t Tre klip
Dianalund Holbergsvej Onsdag klokken 17.03-19.30 ATK – bestilt færdselskontrol 480 7 50 km/t 70 km/t To klip
Slagelse Sdr. Ringgade Onsdag klokken 6.45-13.00 ATK 1729 11 60 km/t 80 km/t -

 

 

 

FÆRDSELSKONTROLLER

I det seneste døgn har politiet haft følgende færdselskontroller:

 

By Vej Tidspunkt
Haslev Vordingborgvej Onsdag klokken 17.00-18.10 41 køretøjer blev kontrolleret – en blev målt til at køre ikke mindre end 117 km/t, og det giver et klip i kørekortet
Karrebæksminde - Onsdag klokken 13.00-13.45 Ingen sager
Nykøbing Nykøbing Omfartsvej Onsdag klokken 18.30-19.30 Fem blev standset og sigtet for at køre så hurtigt, at det giver et klip i kørekortet. Den højst tilladte hastighed er 70 km/t, og den hurtigste blev mål til 111 km/t
Næstved - Onsdag klokken 8.45-9.30 To blev sigtet for at køre mod ensretningen, og det giver et klip i kørekortet

 

Husk, at det er muligt at bestille en færdselskontrol på politiets hjemmeside.

 

 

 

PÅVIRKEDE TRAFIKANTER

I det seneste døgn har politiet standset følgende påvirkede trafikanter:

 

By Vej Tidspunkt Person Sigtet for
Maribo Suhrs Gade Torsdag klokken 5.26 42-årig mand fra Maribo Spirituskørsel
Nørre Alslev Nykøbingvej Onsdag klokken 18.05 22-årig mand fra Nørre Alslev Narkokørsel

 

 

 

 

 

Denne artikel er skrevet af Michael Juul Sørensen og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.
Kilde: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi
Flere artikler