Bliv en master i instruktion hos Ambulance Sjælland

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Går du rundt med en instruktør i maven og kunne du tænke dig en hverdag, hvor du har mulighed for at styrke dine kollegers faglighed – både i undervisningslokalet og ude i bilerne?

Instruktør – Ambulance Sjælland, Præhospitalt Center
Ambulance Sjælland søger 4 instruktører til vores 4 områder.

HVEM er dette stillingsopslag relevant for?
Har du erfaring med formidling og brænder for at medvirke til kvalitetssikring, så hører vi gerne fra dig.

Du skal have præhospital erfaring fra ambulance, og det forventes, at du går til opgaven med stor nysgerrighed og en lyst til – sammen med gode kolleger – at skabe, udvikle og vejlede Ambulance Sjællands medarbejdere til gavn for regionens borgere.

HVAD er opgaven?
Præhospitalt Center hjemtog halvdelen af ambulancetjenesten i Region Sjælland d. 1. februar i år. Vi er således en ny og spirende organisation, hvor du får stor mulighed for at påvirke retning og kultur.

Ambulance Sjælland består af 16 baser fordelt i den østlige og sydlige del af Sjælland, på Falster og Lolland.

Områderne er opdelt således:

Område Nord, Område Midt, Område Syd og Område Avancerede Ressourcer.
Du vil indgå i samarbejde med sektionsledere og funktionsansvarlige i de respektive områder.

Som instruktør er du først og fremmest Ambulance Sjællands garant for basens ambulancepersonale og personalet på de liggende patienttransporter lever op til den kvalitet, Ambulance Sjælland forventer i forhold til det faglige. Du er medansvarlig for kvalitet og uddannelse af medarbejdere samt understøtte Kvalitet, Udvikling & Uddannelse i undervisnings- og auditeringsopgaver.

Det er forventningen, at du som instruktør vil vejlede personale under uddannelse, afholde introduktionsdage for nyansatte og gennemføre lokal uddannelse i dit område.

Du vil blive involveret i forhold elevarbejdet; det være sig rekruttering, optagelse, kontakt til skolen og uddannelsesinstitutionerne, svendeprøve, vejlederkontakt osv. Du vil have sparring på området med henholdsvis sektionsledere og funktionsansvarlige, som er ansvarlig på området.

Du skal have en iboende interesse for udvikling af ambulancefaget og have en grundlæggende tro på, at det er gennem arbejdsglæde og et godt arbejdsmiljø for dig selv og dine kolleger, at du kan være med til at rykke Ambulance Sjælland ind i fremtiden.

Vores grundværdier er: Anerkendelse, Engagement, Handlekraft og Professionalisme. Uden handling bag disse værdier er de blot ord. Det forventes således, at du kan omsætte ord til handling, så værdierne integreres i det daglige arbejde og bliver til gavn for dig selv, dine kolleger, medarbejdere og naturligvis de borgere, der har brug for vores hjælp.

Du vil være operativ 50 % af din arbejdstid, hvor du vil forrette tjeneste på de baser der er tilknyttet dit område.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til sektionsleder Simon Helmerik Tinggaard 93 57 77 66 og sektionsleder Søren Nielsen 51 54 69 80 eller sende en mail på simonp@regionsjaelland.dk eller sorni@regionsjaelland.dk.

HVOR vil du have arbejdsplads?
Du vil have arbejdsplads i det område du søger. Det forventes, at du har fremmøde på alle baser løbende; også på dem, hvor du ikke er ansat, så personalet kender jer alle.

Kørekort B og C er et krav. Du skal være uddannet ambulancebehandler, paramediciner eller Advanced Paramedic og skal kunne fremvise autorisationsbevis.

Vi ser gerne at du har tidligere erfaring med undervisning og det er en fordel hvis du har voksenpædagogisk grundkursus eller facilitatoruddannelse.

HVORNÅR starter ansættelsen?
Ansættelsen er fra d. 1. september 2024.
Der er ansøgningsfrist d. 12. juli 2024, og der afholdes ansættelsessamtaler i uge 29.

HVORDAN og HVORLEDES bliver det i praksis?
Vi er stadig i opstartsfasen, og det vil vi være en rum tid endnu. Der er således masser af opgaver, vi arbejder og udvikler på; i ledelsen alene og sammen med medarbejderne.

Der er mange relevante spørgsmål og der kradses stadig i gamle vaner for at skabe en ny kultur i fællesskab. Det er en naturlig og nødvendig del af vores forandringsproces, som du skal kunne håndtere at være i. Kan du det, så tilbyder vi en arbejdsplads i rivende udvikling, og hvor nysgerrighed og læring er dine daglige følgesvende.

Og bare rolig; der kommer en dag, hvor daglig drift kombineret med god og nærværende personaleledelse bliver hverdag. Hvor vi kan glæde os over, at vi i fællesskab mellem ledere og medarbejdere har konsolideret Ambulance Sjælland som en arbejdsplads, hvor arbejdsglæde, psykologisk tryghed og godt arbejdsmiljø er noget, vi taler om. Hvor personalet oplever, at der er sammenhæng mellem privatliv og arbejdsliv. Hvor samarbejde ikke er noget, vi siger, men praktiserer og vigtigst af alt: Hvor Region Sjællands borgere oplever at modtage hurtig og relevant hjælp – i eget hjem eller hvor der er behov for vores assistance.

For at komme i betragtning til stillingen er det en forudsætning, at du kan fremvise tilfredsstillende straffe- og børneattest.

Du ansættes på gældende FOA overenskomst for ambulancepersonale i Region Sjælland.

Vi slutter med HVOFOR?
Egentlig bør vi altid starte med HVORFOR! Så spørg dig selv: HVORFOR har du lyst til at søge? HVORFOR er du den rette kandidat? HVORFOR skal du være vores nye kollega og instruktør? Det er disse ’HVORFOR’er’ du skal skrive i den ansøgning, du selvfølgelig sender, så du bliver afklaret med, at en stilling som instruktør i Ambulance Sjælland er det rette for dig, og så vi kan læse, hvad du gør dig af tanker for dit fremtidige virke som vores kollega.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Bliv en del af noget større
Præhospitalt Center favner alle regionale ansatte, der arbejder med det præhospitale område. Det inkluderer Befordringsservice; Ambulance Sjælland; Kvalitet, Udvikling og Uddannelse; Administrationen samt den præhospitale forskningsenhed.

Når du arbejder i Præhospitalt Center, indgår du i et team af dygtige og passionerede kolleger. Du får en hverdag, hvor flere forskellige fagligheder arbejder for et stærkt regionalt akutberedskab – heriblandt læger, sygeplejersker, ambulancefolk og patienttransport-reddere, dispatchere samt befordringsservice. Sammen skaber vi et godt, udviklende og uformelt arbejdsmiljø med fokus på arbejdsglæde og psykologisk tryghed.

Vores vigtigste opgave er at sikre Region Sjælland professionel præhospital kvalitet inden for akutberedskab, befordring og uddannelse – i et innovativt og anerkendende perspektiv med borgeren i centrum.

Dagligdagen i Præhospitalt Center kan være meget omskiftelig med uforudsigelige opgaver. Tag gerne et kig på vores Facebook- og LinkedIn-profil, hvor du kan følge med i hverdagen i Præhospitalt Center.


Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 23 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Næstved Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 12-07-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6067283

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet