Formanden har ordet

Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra Næstved IF FodboldKære medlemmer, forældre, sponsorer og øvrige interessenter i Næstved IF Fodbold.

Det er en meget trist og tung periode, vi alle gennemlever lige nu. Både i samfundet og i Næstved IF Fodbold. Nedlukningen af fodbolden og al øvrig sport fortsætter i en tid endnu. Det er der noget, der kan tyde på med regeringens seneste udmelding. Men vi må alle fastholde håbet om, at tingene pludselig ændrer sig til det bedre. Og heldigvis er der en lille flig af en vis optimisme at spore.

Der skal ikke herske tvivl om, at vi alle, spillere, trænere, frivillige og bestyrelse, gerne vil i gang med aktiviteterne igen så hurtigt, det nu er muligt. Vejret arter sig lige nu fra sin flotteste side, og vi kender alle duften af det dugvåde grønne morgengræs. Det trækker i os. Desværre er udsigterne til atter at betræde det indbydende grønne græstæppe ikke til stede i skrivende stund.

Desværre ligger det også i kortene, at vores store stævne, Sydbank Store Bededags Cup 2020, bliver aflyst i år. Det er rigtig ærgerligt, at vi må skuffe så mange, der alle har glædet sig til stævnet. 

Klubben kender endnu ikke de endelige økonomiske konsekvenser af Coronakrisen. Straks der er mulighed for at skabe det fornødne overblik over klubbens økonomiske situation, så vil det arbejde blive gjort, så vi får skabt fuld klarhed over hvor vi står økonomisk. Det er bestyrelsens vurdering, at vi nok skal klare os igennem krisen. Men hvor store sårene bliver, er det endnu for tidligt at sige noget om. Håbet er, at der blot bliver tale om overfladiske økonomiske skrammer. 

Bestyrelsen beder om jeres fortsatte forståelse for klubbens situation i denne vanskelige periode, og om fortsat at udvise det utroligt flotte foreningssind og den opbakning, som I alle har udvist indtil nu. Det vil bestyrelsen gerne sige jer alle tusinde tak for! Det er utrolig vigtigt, at vi alle har en sund klub at komme tilbage til, når den dag oprinder.

Det skal være håbet og ønsket herfra, at I alle har det godt, og at I alle klarer jer godt og sikkert gennem denne vanskelige periode. Vi kommer stærkere ud på den anden siden. Der kommer igen en tid, hvor vi skal være sammen - sammen. En tid med fodbold, forår og grønt græs. En tid med unge, håbefulde fodbolddrenge, der drømmer om et liv som fodboldspillere. Og en tid, hvor ”De Gamle” atter spiller fodbold lørdag formiddag, som de altid har gjort det. Alt det kommer igen. Forhåbentlig sker det snart. Vi savner det!

 

På bestyrelsens vegne
Christian M. Wennicke
Formand

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Næstved IF Fodbold.
Kilde: Næstved IF Fodbold