BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Så er du måske vores nye chef for køkken og restaurant.
Til Hotel Vinhuset søger vi, til nyoprettet stilling, en F&B chef som har flair for personaleledelse, er inspirerende og brænder for at dine kollegaer og afdelinger opnår deres fulde potentiale så vi sammen kan give vores gæster en fantastisk oplevelse.
Hotel Vinhuset er et funktionelt hotel, som oser af atmosfære i sine historiske rammer. Hotel Vinhuset har nemlig været byens hotel siden 1778. Dele af den fantastiske bygning går helt tilbage til 1500-tallet.
Hotellet har 56 værelser, 2 restauranter “Bytinget” og “Restaurant Vinhuskælderen”.
Hotel Vinhuset er en del af Danske Hoteller A/S - se mere på www.danske-hoteller.dk
Din profil:
Du har et godt humør og let til smil.
Du skal have interesse i at mestre både kokkehuen og tjenerkasketten.
Du kan være uddannet kok eller uddannet tjener, eller begge dele.
Du kan også bare have livslang erfaring fra branchen så du mestrer begge dele og vil kunne gå naturligt ind.
Du er dygtig til personaleledelse og er ikke bange for at gå forrest og elsker når tingene går op i en højere enhed.
Du elsker at være på gulvet, men har også interesse for det administrative arbejde.
Du er en god teamplayer. Vi arbejder på tværs af afdelingerne og hjælper hinanden efter behov
Du er god til at kommunikere til både dine kollegaer og gæster og kan gøre dig forståelig på dansk i både i skrift og tale samt kunne kommunikere på engelsk.
Dig og dine opgaver
Vi ser gerne, at du besidder solid erfaring fra en lignende stilling og at du også har erfaring med afvikling af selskaber, konferencer, a la carte, opholdsgæster mm.
Vi forventer at du selvstændigt kan varetage den overordnede drift af køkken og restaurant samt morgenmad og opvask.
Du vil få et team bestående af: Dig som F&B chef, 1 souschef, 2 kokke, 1 deltids køkkenmedhjælper, 1 fuldtidstjener, 2 deltidstjenere, en fantastisk reservetjenerstab, 1 medarbejder i morgenmaden samt 1 afløser, og løsarbejdere i opvasken.
Vi forventer at du er en stor del af din tid på gulvet – så du ved hvad der sker i huset og kan lære fra dig, optimerer mersalg, og spille afdelingerne gode så de alle opnår deres fulde potentiale.
Du vil få indblik i økonomien og referere direkte til direktøren.
Vi tilbyder:
En lederstilling, hvor du selv får indflydelse på din arbejdstid som kan ligge på hverdage, weekender, helligdage og i morgen og aftentimerne, da vi stort set har åbent hele året.
Et godt arbejdsmiljø med glade kollegaer og frihed under ansvar.
Mad lavet fra bunden med en bæredygtig tanke – hvor vi bruger så meget på råvaren som muligt.
Fælles personalespisning hver dag sammen med dine kollegaer.
Personalesammenkomster med dine kollegaer på hotellet samt 1 årlig fest med alle kollegaer i danske hoteller.
En arbejdsplads der tænker på miljøet og tager et socialt ansvar
Udviklingsmuligheder, indflydelse på hotellets årshjul samt tæt samarbejde med direktøren.
Løn efter overenskomst og kvalifikationer samt udbetaling af særlig ferietillæg 2 gange om året og sundhedsforsikring.
Vi ønsker stillingen besat snarest muligt, men venter gerne på den rette
Kontakt og ansøgning:
Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV pr. mail til info@hotelvinhuset.dk mrk. “F&B chef”.
Vil du gerne høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Direktør, Dorthe på tlf. 55720807
Vi holder løbende samtaler, så send gerne allerede din ansøgning nu, hvis opslaget har vakt din interesse.
Vi glæder os til, at høre fra dig.
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Næstved Kommune
-Virksomheden tilbyder:
-Arbejdsgiver:
HOTEL VINHUSET ApS, Sct Peders Kirkeplads, 4700 Næstved
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 01-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Via e-mail: info@hotelvinhuset.dk
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5903286