Ledende leder søges til tværfagligt børne- og familiecenter i Næstved

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Lige nu har du muligheden for at blive del af BørnefamilieEnhedens dedikerede lederteam og spændende tværfaglige virksomhed, hvor vi samarbejder med børn i alderen 0-18 år og deres familier. Overvej om det giver dig energi at lede et pr. 1.8.24 nyt tværprofessionelt team bestående af logopæder samt børnefysio- og ergoterapeuter, hvor det fælles fokus er på børn og unges trivsel og udviklingen af deres færdigheder og kompetencer i et tæt samarbejde med deres familier. Har du erfaring med forandringsledelse og ledelse af en fusion? Trives du i en hverdag, hvor ikke to dage er ens? Og har du lyst og energi til at samarbejde på tværs af BørnefamilieEnheden, Center for Børn og Unge og Center for Dagtilbud og Skole? Så kan det meget vel være dig, som er vores kommende kollega. 

BørnefamilieEnheden består af familienetværket, psykologgruppen, sundhedsplejen samt ergo/fys- & tale/høre-teamet.  Vi søger en leder, som er ansvarlig for den daglige ledelse og kvaliteten af den leverede kerneopgave. Du skal i samarbejde med den øvrige ledelse medvirke til, at BørnefamileEnhedens ressourcer anvendes i tråd med målene for området og inden for de udstukne økonomiske rammer. 

Som leder for ergo/fys- & tale/høre-teamet bliver du en del af en stor virksomhed med ca. 115 medarbejdere, samt vores dynamiske ledelseskvartet, der arbejder med fokus på den løsningsfokuserede tilgang og høj faglig kvalitet, som udgangspunktet for leveringen af kerneopgaven. 

Vi tilbyder

 • sympatiske, dygtige og dedikerede medarbejdere
 • gode ledelseskolleger, hvor vi sammen sikrer høj faglighed og faglig udvikling
 • en arbejdsplads i naturskønt område og et hyggeligt hus
 • kort afstand til Næstved centrum og station
 • tæt samarbejde med koordinatorerne for de to fagområder
 • mulighed for faglig og personlig udvikling
 • ferie, der følger skoleåret
 • gode muligheder for sparring på ledelsesopgaver

Forventninger til dig:

 • Interesse for teamets forskellige fagligheder
 • Ser de tværfaglige sammenhænge og mulige synergier
 • Energi, engagement og entusiasme
 • Stærk samarbejds- og sparringspartner
 • Mellemlang videregående uddannelse – gerne fra et af fagområderne
 • Erfaring med ledelse samt relevant ledelsesuddannelse 
 • Ser muligheder, viser retning og kommunikerer klart og tydeligt
 • Har overblik og er god til at planlægge samt evaluere og udvikle indsatser 
 • Forståelse for at kombinere det faglige og sociale element

I ergo/fys- & tale/høre-teamet står 22 fagligt velkvalificerede medarbejdere klar til at tage imod dig. Sammen skaber I et nyt stærkt fællesskab og i tæt samarbejde udvikler I de faglige standarder og procedurer. 

Du referer i stillingen til Leder af BørnefamilieEnheden. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Sker i henhold til gældende overenskomst indgået mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation. Lønrammen for stillingen er 45.000 kr. – 52.000 kr. ift. Næstved Kommunes lønspænd. For rette ansøger forventes lønaftalen at være i den øvre del af lønrammen. 

Tiltrædelse pr. 12. august 2024 eller efter aftale. 

Vil du vide mere
Du er hjertelig velkommen til at kontakte Leder af BørnefamilieEnheden Anne Engel på telefon 2121 3901 for yderligere oplysninger (send SMS, hvis der ikke besvares).  

Du finder nærmere information i vedhæftede job- og personprofil og bør også orientere dig på Næstved Kommunes hjemmeside. 

Ansøgningsfrist er søndag den 9. juni 2024.

Ansættelsessamtaler
Ansøgere der indkaldes til 1. samtale, får besked tirsdag den 11. juni 2024 efter kl. 16.
1. samtale afholdes fredag den 14. juni 2024 om formiddagen.  
Kandidater der går videre til 2. samtale skal være indstillet på at gennemgå et testforløb, som forestås af vores HR-afdeling.  
2. samtale afholdes mandag den 24. juni 2024.  

Næstved Kommune har røgfri arbejdsdag. 

Vi ser frem til at høre fra dig. 

BørnefamilieEnheden (BfE) er placeret på Herlufsholm Alle i et naturskønt område. Vi er et velfungerende hus med tværfaglige kompetencer fordelt på 4 afdelinger. Vi er i alt ca. 115 medarbejdere, som omfatter sundhedsplejersker, logopæder, familiebehandlere, børneergoterapeuter, børnefysioterapeuter, psykologer, tre faglige ledere, leder af børnefamilieEnheden og et administrations- og AC-team.  

Alle afdelinger samarbejder med børn i alderen 0-18 år, forældre til børn og unge, gravide og personale i dagtilbud samt sagsbehandlere og Regionen. Vi er uddannelsessted for studerende.

BfE har med sine mange faglige facetter og brede kontaktflader en nøglefunktion for børn og unges trivsel og udvikling, dels i Center for Børn og Unge, men i høj grad også i samarbejdet med dagtilbud (herunder dagplejen), skoler, ungdomsskolen mm.  

BfE en del af Center for Børn og Unge, der tillige består af Special- og Ungenetværket, Udviklingscenter for Børn og Familier, Hollænderhusene & Døgndiamanten.

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Næstved Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Næstved Kommune, Herlufsholm Allé 20, 4700 Næstved

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 09-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6055605

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet