BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet
Drømmer du om at blive en del af et tværfagligt lederteam, hvor samarbejde, dynamik, fokus på ledelseskompetencer og strategisk tænkning er vigtige elementer i bestræbelserne på at skabe gode patientforløb, kompetente medarbejdere og trivsel?
Lyder det som et arbejdsfællesskab for dig? Er du blevet nysgerrig? Og har du mod til at sætte kursen mod det nye hospital i Køge i 2027, i et tæt samarbejde med medarbejdere og afdelingens tværfaglige ledergruppe? Så læs videre her.
Vi søger en oversygeplejerske til onkologisk ambulatorium i Klinisk Onkologisk Afdeling og Palliativ Enhed, Sjællandsuniversitetshospital (SUH). Ambulatoriet er beliggende i Næstved og er et af afdelingens 2 onkologiske ambulatorier. Planmæssigt flyttes begge ambulatorier til det nye hospital i Køge i 2027.
Onkologisk ambulatorium er et velfungerende selvstændigt afsnit, og som oversygeplejerske bliver du leder af en personalegruppe på 33 ansatte, som alle er sygeplejersker. Desuden er der tilknyttet lægesekretærer og læger. Ambulatoriet ledes af en tværfaglig afsnitsledelse, som består af oversygeplejerske, ledende overlæge og ledende lægesekretær - med hver sit ledelsesområde. Afsnitsledelsen er ansvarlig for den samlede drift, faglige udvikling og budgetoverholdelse i tæt samarbejde med afdelingsledelsen.
I ambulatoriet giver vi kurativ og palliativ medicinsk kræftbehandling (kemoterapi og immumterapi) til patienter med lungekræft, brystkræft, prostatakræft og blærekræft. Ambulatoriet består af 10 behandlingsstuer og 10 konsultationsstuer. På daglig basis har vi ca. 100 fysiske patient-fremmøder, fordelt på lægekonsultationer og behandlingskonsultationer. Vi har fokus på kerneopgaven som en del af det gode og sikre patientforløb. Sygeplejen til patienterne i ambulatoriet er kompleks, med mange langvarige kontakter. Vores forløb bygger på Person-centreret Praksis, som teoretisk referenceramme, og Fælles Beslutningstagen som beslutningsstøtteredskab, til at skabe aktiv involvering af patient og pårørende.
Ambulatoriet har et højt sygeplejefagligt niveau, med særlige funktioner. blandt andet er etableret en patientskole for patienter med brystkræft, som ledes af sygeplejersker. Udvalgte kontrolforløb, for patienter med brystkræft, er konverteret til et sygeplejeledet ambulatorium, der bygger på samtaler ved hjælp af Guidet Beslutningstagen (GEB). Desuden er tilknyttet et callcenter, som er bemandet med sygeplejersker. Det er afdelingens ambition at udvide med yderligere patientskoler og sygeplejeledede ambulatorier.
Vi er en stor og velfungerende afdeling med ca. 430 ansatte. Foruden ambulatoriet i Næstved består afdelingen af en stråleterapi og et sengeafsnit med onkologiske senge i Næstved. Derudover har vi seks specialiserede palliative teams, som kombineret med 10 specialiserede palliative senge i sengeafsnittet i Næstved, varetager den samlede specialiserede palliation i regionen. I Roskilde består afdelingen af et sengeafsnit med tilhørende daghospital, Klinik for Senfølger efter Kræft og 3 sekretariater.
Det kliniske område understøttes af en mindre stabsfunktion samt en stor forskningsenhed, med bl.a. sygeplejerskeuddannede Ph.d. studerende, lektor og gæsteprofessor – sidstnævnte i samarbejde med Hæmatologisk Afdeling.
Vi lægger vægt på et godt og professionelt samarbejde mellem alle afsnit på tværs af afdelingen. I de kommende år vil det være nødvendigt at udvikle og understøtte det faglige og kulturelle samarbejde mellem de 2 ambulatorier.
Vi prioriterer en uformel og god tone højt, og det er vigtigt du har veludbyggede samarbejdsevner, kombineret med et godt overblik, faglig indsigt samt lyst, vilje og mod til at bedrive ledelse. Vi prioriterer kompetenceudvikling højt i afdelingen. Det udmøntes på flere niveauer med undervisning, kurser og videreuddannelse. Hos os får du derfor mulighed for at påbegynde en lederuddannelse i løbet af de første 2-3 år af din ansættelse.
Vi tilbyder dig:
- At medvirke til videreudvikling af afdelingens ambulatoriefunktioner
- At blive en aktiv medspiller i samarbejdet på tværs af afdelinger og sektorer i Region Sjælland
- Mulighed for at bidrage aktivt til at videreudvikle patientforløbene i afsnittet og afdelingen som helhed
- Mulighed for at præge afdelingens udviklings- og forskningsområder
- Mulighed for at videreudvikle egne faglige og ledelsesmæssige kompetencer
- Mulighed for at påbegynde en lederuddannelse i løbet af de første 2-3 år af ansættelsen
Vi forventer, at du har nedenstående kvalifikationer:
- Indlevelsesevne og evne til at opnå indsigt i medarbejderes forskellige kompetencer, behov og forventninger til arbejdslivet
- Evne til at lede medarbejderne i afsnittet i samme retning og skabe sammenhængskraft
- Evne til at lede med kvalitet, retfærdighed og trivsel som ledetråde
- Erfaring fra klinisk praksis, gerne inden for det onkologiske speciale
- Evne til at skabe overblik, tænke fremadrettet, samt bevare ro og en god tone i pressede situationer
- Er løsningsorienteret, visionær og handlekraftig
- Er en god kommunikator både mundtligt og skriftligt
- Er i stand til at indgå i mange og forskelligartede relationer
- Er reflekterende
- Er i stand til at bede om hjælp, når opgaver eller funktioner bliver svære, eller kræver yderligere viden og/eller erfaring
- Gerne erfaring med praksisudvikling og forskning
- Gerne lederuddannelse på diplom- eller masterniveau, eller anden form for videre/efteruddannelse
Det er ikke en forudsætning at du besidder alle de beskrevne kvalifikationer, men det er vigtigt du besidder det rette match og har lyst til at udvikle dig på de øvrige.
Du er meget velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Helle Gert på hgc@regionsjaelland.dk mobil 21460729, hvis du har spørgsmål til stillingen. Du er velkommen til at rekvirere stillings- og funktionsbeskrivelse for jobbet, Referenceramme for ledelse i Region Sjælland, og Mål og Visioner for Sygeplejen på SUH hos chefsekretær Susanne Merethe Lundgreen via sml@regionsjaelland.dk telefon 56513114.
Onboarding på SUH
På Sjællands Universitetshospital arbejder vi målrettet med rekruttering og fastholdelse. Alle skal føle sig ventede og velkomne og ingen skal efter få måneder konstatere, at jobbet ikke var, hvad jeg blev præsenteret for.
SUH er i kontinuerlig vækst og som universitetshospital har vi brug for dygtige og dedikerede medarbejdere. Det får vi blandt andet gennem en rekrutteringsproces, hvor vi gør os umage med at matche forventninger til kompetencer, kultur, resultater og allerede fra første dag skaber struktur på kompetenceudvikling og karriereforløb.
Ansøgningsfrist er den 10. november, samtaler finder sted den 16. november 2023.
Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.
Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.
Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh
Se film om Sjællands Universitetshospital:
INFORMATIONER OM STILLINGEN:
- Arbejdspladsen ligger i:
Næstved Kommune
-Virksomheden tilbyder:
Fastansættelse: fuldtid
-Arbejdsgiver:
Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø
-Ansøgning:
Ansøgningsfrist: 10-11-2023; - ansøgningsfristen er overskredet
Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/5930330