Præcisering vedrørende Coronasituationen, Næstved IF Fodbold 19.03.2020

Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra Næstved IF Fodbold

Kære medlemmer, forældre og øvrige interessenter i Næstved IF Fodbold.

Vi går lige nu alle gennem en svær tid. Selv om det trækker voldsomt i os alle for at komme ud at spille fodbold igen, så er Næstved IF Fodbold lukket ned. Det betyder lukket ned!

Det betyder også, at banerne er lukket ned, og ikke må anvendes til at spille fodbold. Hverken græsbanerne eller kunstbanen må anvendes.  

Klubben forventer, at der er så megen forståelse og respekt omkring beslutningen, at hvis det alligevel sker – og det gør det desværre – at så sker det ikke iført tøj med klubbens logo, navn eller andre klubben tilhørende genstande og effekter.

 Klubben forventer således ikke fremadrettet at se personer på anlægget, der har et tilhørsforhold til Næstved IF Fodbold – og slet ikke iført klubbens tøj, navn og logo. Det bør være oplagt for os alle, at det sender et meget skidt signal til omverdenen om, at klubben ikke respekterer gældende retningslinjer, hvis vi ikke alle efterlever disse retningslinjer.

Ovenstående må ikke opfattes som, at klubben ikke har fuld forståelse for, at vores børn og unge gerne vil spille fodbold. Den situation er vi alle i. Men der er en anden og langt mere alvorlig situation, som vi skal have orden på først. Det er en situation, der ultimativt kan medføre dødsfald som følge af smitte med Coronavirus. Det er derfor selvsagt vigtigt, at vi alle respekterer de forholdsregler, der er indført for at dæmme op for denne ulykke. 

I håbet om forståelse og respekt for ovenstående, der er gældende indtil andet meddeles jer fra klubben.  

 Med venlig hilsen

Bestyrelsen
Næstved IF Fodbold

 

Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Næstved IF Fodbold.
Kilde: Næstved IF Fodbold