QA-specialist søges til kvalitetssikring af blodprodukter og transport på Sjællands Universitetshospital

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

Vi søger en QA-medarbejder fra 1.11.2024 eller efter aftale. QA-medarbejderen skal indgå i afdelingens kvalitetsteam og være ansvarlig for kvalitetssikringen af produktion og opbevaring af erytrocyt-, trombocyt- og plasmakomponenter, samt transport af disse til regionens sygehuse.

Arbejdsopgaver

  • Du vil indgå i og have tæt samarbejde med områdets fagteam, der udover dig består af en overlæge, en overbioanalytiker og en specialist.
  • Dine specifikke arbejdsopgaver vil primært være i forbindelse med den daglige drift omkring dokumentation, kvalitetssikring, lagerstyring, afvigelser og audit i forhold til komponentproduktionen.
  • Du får et aktivt medansvar som faglig ekspert i den kontinuerlige videreudvikling og forbedring af området. For nye komponenter skal du være hovedansvarlig for validering samt for implementering af nye arbejdsgange.
  • Du har ansvaret for validering og implementering af nyt apparatur samt opsætte system for vedligehold. I forbindelse med udbud vil du indgå i hele processen som en væsentlig bidragsyder.
  • Du skal sørge for en fokuseret indsats for opretholdelse af krav fra de kompetente myndigheder og vores plasmaaftager i samarbejde med resten af teamet. Dette kræver kendskab til nationale og internationale kvalitets- og myndighedskrav, herunder GMP-krav.
  • Du skal deltage i vedligeholdelse af afdelingens IT-system ProSang. I løbet af få år går vi på et fælles nationalt system, og vi forventer, at der herefter vil være færre ProSang relaterede opgaver.
  • Du skal fungere som faglig sparring for områdets specialist og øvrige medarbejdere, herunder kunne varetage visse former for undervisning indenfor området.
  • Øvrige opgaver kan komme på tale afhængig af afdelingens løbende udvikling og behov, i sammenhæng med dine kompetencer.

Kvalifikationer

  • Bioanalytiker eller cand.scient. med relevante kompetencer
  • Gerne erfaring indenfor komponentproduktion
  • Interesse og flair for kvalitetssikring, herunder gerne erfaring med GMP
  • Interesse og forståelse for anvendelse af IT til kvalitetsstyring og kendskab til LIMS (Laboratory Information Management System), BECS (Blood Establishment Computer System) og QMS (Quality Management System)
  • Viden om statistisk metode og praktisk anvendelse, gerne kendskab til anvendelse af et eller flere statistikprogrammer
  • Lyst og vilje til at udvikle dig til specialist på området og kunne rumme og have overblik som faglig specialist
  • Evne til at identificere områder med forbedringspotentiale og tænke innovativt i forhold til løsninger
  • Interesse for den nyeste faglige viden og være aktivt arbejdende for kontinuerlig udvikling af egne kompetencer
  • God til at arbejde selvstændigt, men også kunne være en fleksibel og loyal holdspiller, der er god til samarbejde og evner at opbygge relationer til mange faggrupper
  • God til at bevare det gode humør, også i situationer med højt arbejdspres
  • Taler, læser og skriver dansk

Vi tilbyder:

  • Spændende og fagligt udfordrende stilling i en afdeling med fokus på udvikling.
  • Gode muligheder for efteruddannelse, både internt i afdeling og på eksterne kurser.
  • Gode kolleger både på afdelingen og i kvalitetsteamet, der vil sørge for, at du bliver oplært.

Det primære arbejdssted er Næstved Sygehus indtil hovedafdelingen flytter til Køge i løbet af 2025. Herefter kan forventes et behov for enkelte arbejdsdage i Næstved hver eller hver anden uge. Der gives i et vist omfang mulighed for at have hjemmearbejdsdage.

Stillingen er normeret til fuld tid (37 timer pr. uge). Den primære arbejdstid er 8-15.30 på hverdage. Stillingen er vagtfri.

Stillingen refererer til ledende overlæge for kvalitetsafdelingen.

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst.

Samtaler forventes afholdt torsdag d. 26.9.2024.

Klinisk Immunologisk Afdelings organisering og profil

Vi er en organisation med ca. 150 ansatte. Vi er en fællesregional afdeling med hovedafdeling på Næstved Sygehus. Hovedafdelingen flyttes til Køge i 2025, når det nye universitetssygehus står klar. Vi betjener alle regionens sygehuse og har afsnit på sygehusene i Slagelse, Holbæk, Nykøbing Falster, Køge og Roskilde. På disse afsnit udføres donortapning og patientnære analyser. Der udføres også donortapning i vores to mobile enheder. I Næstved udføres, udover donortapning og patientnære analyser, al komponentproduktion, virusanalyser og immunologiske udredninger. I Køge ligger vores erytrocytserologiske referencelaboratorium. I Roskilde udføres stamcellehøst, hvorefter forarbejdning og opbevaring finder sted i Næstved. Varetagelse af behandling med avanceret celleterapi forventes i drift primo 2025.

Afdelingen inspiceres af nationale kompetente myndigheder i forhold til blod-, vævs- og lægemiddelloven. Derudover er afdelingen akkrediteret af DANAK efter DS/ISO 15189 og inspiceres endvidere af plasmaaftager.

Vi er en uddannelsesaktiv afdeling med bioanalytiker-, speciale- og phd-studerende. Endvidere har afdelingen en del forskningsaktivitet, fortrinsvis indenfor Det Danske Bloddonorstudie blandt andet med fokus på autoimmune sygdomme, biomarkører for tidlig cancer og stamceller.

I Næstved er vi ca. 50 ansatte. Medarbejdergruppen består af bioanalytikere, sygeplejersker, SSA'er, servicemedarbejdere, sekretærer, datamanagers, akademikere og læger. Kvalitetsmedarbejderen skal udover samarbejdet i fagteamet, arbejde tæt sammen med afdelingens øvrige kvalitets- og IT-medarbejdere.

Om os

Den 1. januar 2024 fusionerede Sjællands Universitetshospital (SUH) med Nykøbing F. Sygehus (NFS). Som et af Danmarks største akutsygehuse driver og udvikler vi sygehusene i Køge, Roskilde og Nykøbing F. Vi har aktivitet på alle regionens sygehuse, og vi betjener alle regionens patienter med specialiserede sundhedsydelser samt tilbyder sundhedsydelser inden for 32 forskellige lægelige specialer.

Som Danmarks seneste universitetshospital søger vi at omdefinere tilgangen til, hvordan sundhedsfaglige ydelser leveres i regionen. Vi stræber efter at sikre lige sundhedstilbud for alle. Med øget fokus på uddannelse, forskning og innovation arbejder vi ud fra tankesættet om at bygge bro over afstande, etablere tværfaglige fællesskaber og bringe specialiseret behandling tættere på borgerne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Nykøbing F. her
Læs mere om Sjællands Universitetshospital, Køge og Roskilde her

Se video om Sjællands Universitetshospital her

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Næstved Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: fuldtid

-Arbejdsgiver:

Region Sjælland, Alleen, 4180 Sorø

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 23-09-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6113673

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet