Støt Næstved IF Fodbold i denne tid...

Profilbillede
Marie Munk

Nyheden er fra Næstved IF Fodbold

🍀 STØT NÆSTVED IF FODBOLD I DENNE TID 🍀


Vi har oplevet flere, som har ønsket at støtte op omkring Næstved IF Fodbold gennem denne periode. Tusind tak for det! Vi værdsætter i dén grad vores engagerede medlemmer, sponsorer, frivillige og hele Næstved by.

I Næstved IF Fodbold har vi en masse børn, unge og voksne, både spillere, trænere og frivillige, der alle brænder for klubben og klubbens enorme ungdoms- og seniorarbejde. Det være sig fra de allermindste og hele vejen op til de allerstørste. Derfor har vi besluttet at sælge sæsonkort til alle Næstved IFs ungdomshold, fra U6 til U19, til den kommende sæson🎟.

Det eneste du skal gøre er, at skrive dit navn og telefonnummer ved overførslen på Mobilepay eller via bank. Så vil du automatisk være med i lodtrækningen om 2 x dagens ret i Café Niffen. Præmien kan indløses, straks vores Café igen er åben for gæster. På denne måde støtter vi også op om klubbens samlingspunkt, Café Niffen, der ligeledes er ramt af krisen. Der udloddes i alt 8 x 2 dagens ret.

I kan støtte Næstved IF Fodbold ved at overføre 50 kroner på Mobilepay 27660 eller ved bankoverførsel 6060-2077004. For hver 50 kr. du støtter klubben med, får du et lod i konkurrencen, og øger dermed dine vinderchancer.

Vi trækker lod mandag den 11. maj 2020.

Del også gerne et billede af din kvittering her i kommentarfeltet🙏🏼

- Sammen kommer vi stærkest gennem denne tid 💚


Denne artikel er skrevet af Marie Munk og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder Næstved IF Fodbold.
Kilde: Næstved IF Fodbold