Underviser søges til engelskundervisning på EUC Sjællands HTX-afdeling - Brænder du for samarbejde og pædagogik?

Profilbillede
dato

BEMÆRK: Ansøgningsfristen er overskredet

EUC Sjællands HTX-afdeling i Næstved søger en underviser til engelsk til vores EUX og HTX klasser.

 

Om os:

Undervisningen er i høj grad projektorganiseret, derfor er samarbejde et nøgleord for os. Både planlægning og udførelse af undervisningen foregår ofte i samarbejde med kollegaerne på tværs af faggrupper.

EUX og HTX er en del af EUC Sjælland, med adresse flere steder på Sjælland. Arbejdsstedet er Jagtvej 2G, 4700 Næstved. Læs mere om os på www.eucsj.dk.

 

Faglige kvalifikationer:

Din uddannelsesbaggrund kan fx være en kandidatgrad i engelsk sammen med undervisningskompetence i et andet fag i HTX-fagrækken, især matematik og teknologi har interesse.

Vi ser gerne, at du har undervisningserfaring, men er ikke en betingelse. Vi forventer, at du brænder for pædagogik og kan sætte dig i de unge menneskers sted. Nyuddannede er også velkomne til at søge.

Du kan orientere dig nærmere om HTX på uvm.dk, hvor du finder bekendtgørelser, læreplaner og vejledninger for de enkelte fag.

 

Ansættelsesvilkår:

Stillingen er tidsbegrænset og på ca. 60 % frem til 30. juni 2025, med mulighed for forlængelse. Ansættelsen sker i henhold til Skatteministeriets overenskomst med AC-organisationerne.

Tiltrædelse 1. august 2024

 

Send en mail til rektor Per Munkholm (pemu@eucsj.dk), eller ring på 2523 5881, hvis du har spørgsmål.

 

EUC Sjælland opfordrer alle interesserede uanset personlige præferencer til at søge.

 

Ansøgning:

Send din ansøgning via EUC Sjællands hjemmeside: http://www.eucsj.dk/job.aspx, og benyt ”Søg jobbet”- funktionen i stillingsopslaget.

 

Ansøgningsfrist: Mandag den 10. juni 2024 klokken 12.00.

 

EUC Sjælland er en erhvervsskole med op mod 300 ansatte og en omsætning på 200 mio.kr., der opererer som en selvejende institution i Sydøstsjælland med adresser i Greve, Køge, Haslev og Næstved. Vi udbyder p.t. op til 20 forskellige tekniske erhvervsuddannelser, tekniske og erhvervsgymnasiale uddannelser (htx og eux), samt en lang række voksen- og efteruddannelsestilbud. Derudover driver vi et skoleoplæringscenter og skolehjem. Vi har dagligt ca. 1800 elever, studerende og kursister.

EUC Sjælland har røgfri skoletid. Det betyder, at elever, kursister og medarbejdere ikke må ryge i skolens undervisnings- og åbningstid. Læs mere på skolens hjemmeside www.eucsj.dk.

 

INFORMATIONER OM STILLINGEN:

- Arbejdspladsen ligger i:

Næstved Kommune

-Virksomheden tilbyder:

Fastansættelse: deltid (20-30 timer ugentligt)

-Arbejdsgiver:

EUC Sjælland, Jagtvej, 4700 Næstved

-Ansøgning:

Ansøgningsfrist: 10-06-2024; - ansøgningsfristen er overskredet

Se mere her: https://job.jobnet.dk/CV/FindWork/Details/6054257

Denne artikel er skrevet af Emilie Bjergegaard og data er automatisk hentet fra eksterne kilder, herunder JobNet.
Kilde: JobNet